Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Miha in Slow Cooker, 9 Sep 2015 | 10101 vizualizari

 

Desi atunci cand mi-am luat mobila de bucatarie am zis ca blatul va fi liber tot am pus robotul pe care-l folosesc aproape zilnic, espressorul de cafea... De acum il voi avea si pe mister slow cooker Crock-Pot 4,7 L, nu-l mai bag in cutie :))))

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc (cred ca a avut undeva la 500 g)
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura boabe coriandru
  • 1 lingura coaja de lamaie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie.

Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul, sosul de soia si sarea. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe toate partile, acoperim cu o bucata de folie si dam la rece pentru vreo 2 ore.

Pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu amestecam boabele de piper, coriandru si coaja de lamaie uscata. Tavalim bucata de carne prin amestecul de boabe si o punem in vasul aparatului de gatit Crock Pot.

Am pus capacul peste vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si am setat programul si timpul - programul High, timp de 7 ore.

Carnea a fost buuuna si frageda de n-am putut sa o feliez decat dupa ce s-a racit.

Pofta buna! ;)

TIPS-URI

1

rece, poate inlocui cu succes mezelurile din comert

2

pentru amatorii de senzatii tari, si la propriu si la figurat :))), se va servi cu tot cu crusta aromata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L